slutet 2012?

Enligt Mayafolket så kommer vår värld att ta slut 21 december 2012 och att vår jord skapades 31 augusti 3314 f.Kr. Alltså jag vet inte hur dom ränkat ut det men jag tycker att det är liiite scary att just den dagen börjar närma sig ändå. Dom måste ha räknat ut det på något sätt och kommit fram till just den dagen.

Jag blir så himla lätt påverad av filmer! Iförrgår kollade jag på Apocalypso där det handlar om Mayafolket och kollade upp lite. Dom har en jätte intressant historia verkligen (känns som om jag börjar bli en nörd). Och såg det där med "dommedagen". Jag har hört om det innan men man har ju också höst att 2012 kommer en meteorit crasha på jorden och massa andra saker. Tänk om vi inte har så mycket kvar att leva? Därför vill jag att alla ska börja leva livet. Man vet aldrig vad som händer nästa dag! Älska alla sina nära och kära!

Nu låter jag väldigt hemskt och jag tror inte att jorden kommer gå under imorgon men att ialla fall ta vara på sin dag.

Pussar/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sjuk sjuk sjuk

Hej hå!
Vaknade idag och var sjuk, fyyy! svininfulensan?
Jag har varit jätte dålig på att skriva och sådär men har inte tänkt på det bara, jag är ingen famous bloggare så det kan ju inte va så farligt ;)

Idag har jag bara kollat på filmer, hann med Apocalypto, Ice age 3 och Resan till jordens mittpunkt haha!

Ska chilla vidare, ha det!
/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

MÖH

Kan inte beskriva med ord hur seg jag är! När jag kom hem från skolan hann jag sova 4 timmar, inte bra inte bra! Det gör att min kväll blir helv fuckad totalt, för man blir seg men kan ändå inte sova.

Imorgon är det frilufsdag, guu' va tråkigt! Fast det sköna är att vi får sovmorgon till 10 och att vi kommer vara på Enskede ip vilket ligger typ 5min ifrån mig. Bättre än en vanlig skoldag i alla fall.

Vill bara påminna att när jag var hos mina kusiner fanns det en jätte lik smörgåstårta som var det godaste jag ätit. Så här såg den ut:


/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()