appropå lägenheter

Kom nyss hem från Pavel, han har ju en egen lägenhet ju i Högdalen så va hade chillkrök med några *host* män och Salome :D

Min syrra smsade mig igår och frågade om jag kunde ta hand om hennes hund Gizmo (världens gulligaste) den 10-13 juli för att hon ska till Italien. Jag fick även bo där då (aloooonee) men Salome ställde upp att bo där med mig, eftersom jag hatar att sova själv. Fy satan va hemskt att jag skulle sova i lägenheten själv..skulle ta självmord. Sist jag var där bodde jag där i 2 veckor under sommaren, man fick lite den känslan att bo i sin egna lägenhet själv. Jag åkte i princip nästan aldrig hem alls då.

Imorgon ska jag fixa id-kort skiten, sen efter det ska jag träffa Salome och Madia kommer nog också hoppas jag! :)
Vi tänkte gå ut och sola någonstans och maybe bada :D

Nu ska jag nog möta Anni en sista gång och citronera, för efter det kommer hon va borta ett bra tag! :/


haha Anni du är så underbar, älskar den här bilden på dig! :D

Arrivederci

/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

godnatt era fula fiskar

Va hemma hos Anni och kollade på Björn bröder, kunde knappt hålla tårarna tillbaka på slutet. Men Anni lyckas alltid hinna somna när vi kollar på film. Man kan säga att jag börjar bli van haha :)
Ska ialla fall gå och lägga mig nu, börjar bli riktigt sömning. Ska krypa ner till mamsen igen, det är så mysigt! :)

Ikväll lovade mamma mig att hon skulle få betala för en tatuering om jag städade mitt rum ordentligt i en månad, så jag tror jag börjar starta att städa mitt rum imorgon. Jag har knappt varit där alls så det har samlats massor med damm, smutskläder (blandat med rena :S) och katthår! Inte så mysigt kan jag säga. Men vi hörs imorgon, en fågel viskade i mitt öra att Måns och folket har kommit hem från P&L så får väl träffa Måns en snabbis :)


bild från gårkvällen, jag och Salome sitter i ett badkar för er som vill veta ;)

Godnatt era fula fiskar :*

/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

för lite sömn

Igår var det full rulle, var ju som sagt på Donnas fördelsedagsfest och dansa och drack en massa! :D Vi kom dit vid 8 och åkte hem 4 på morgonen. Men mot slutet ville man verkligen bara hem för man var helt slut.

Idag vaknade jag kl 10 (heeemskt döör) alltså har jag bara sovit 5 timmar. Jag vaknade pga att mamma var ute på trädgården och solade och det ringde i telefonen inne. Eftersom ingen svarar så var jag motvillig tvungen att kliva upp och svara. Därefter kunde jag inte sova, trött som attan var jag ändå. Men jag, Sofie, Haqrald och Maja var i Eriksdalsbadet och sola. Det var helt okej, men man blir ännu tröttare än vad man redan är när man sitter i solen.
Det var sjuuuuukt mycket folk där, men man såg en hel det katter där ;D

Nu ska jag ut och citronera med Anni, byee

/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

godmorgon era små håriga babianrumpor!

Jag vaknade kanske 10 någon gång, ska börja fixa iordning  mig och packa till Hellas. Det kmr max ta 10min så jag pallar inte stressa. Jag är inte alls taggad nu att åka dit men men, måste bli brunare!!

Ses senare.

/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

weeeii!

Goddag eller man kanske ska säga godnatt?!
Vill bara säga ännu en gång rip mj! :( fick fram lite av chocken idag och började små böla lite när man verkligen såg på nyheterna. fy..

Idag vaknade jag upp av att min mosters hund Simpson kom och gluffsa i mina öron med massor av gräggel. MYS! Men han är väldigt fulsöt så det går inte att vara arg på honom :)
Annars så  var jag med Sofie på Eriksdalsbadet, vi bor där nu känns det nästan som! Sofie blev jätte brun och det blev väl jag med till jag träffade Salome som kom hem från Turkiet idag. Hon har varit där i 3 veckor och blivit NEGER! Jag som trodde att jag var brun men det gick inte att jämföra med henne. Kände mig så blek och det var inte kul, men jag var jätte glad att få träffa henne! Har verkligen saknat den tösen :)

Imorgon ska jag åka till Hellasgården och sola och kankse bada, jag tycker nämligen inte om att bada i sjöar och hav i Sverige. Föredrar pooler! Mest att man inte ser botten och vet aldrig vad som kan lura dära.
Därefter ska jag till Donnas födelsedags fest. Tema: Cocktail (klänning). Köpte en klänning igår med mamma, fick också ett par leggins som är väldigt tjusiga och ett vitt halvgenomskinligt linne. Jag är as taggad till imorgon så hoppas alla andra är det också vilket jag tror! :D


här är simpe med en snorig nos, han är en bullmastiff (en väldigt fisig och drägglig hund)

Godnatt!

/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

R.I.P. Michael Jackson! :'(

Fyfan va hemskt, här har man vuxit upp med hans musik och sen dör han från ingenstans. Jag har kommit på att så fort jag ens pratar om döden så dör någon (knackar på trä!). Han Kungen av musik och en legend ingen kommer glömma!

Idag var det en mor och dotter-dag, jag och mamma åkte upp till globen och köpte lite fint. Det var mysigt, jag och mamma höll på och skojade runt lite, kändes som om jag var med en kompis. Tack mamma för sakerna du köpte till mig!<3
Därefter träffade jag Sofie och vi gick hem till mig och chillade, sedan åkte vi till Mariatorget och gick upp mot nått berg där man såg Stockholms utsikt, det var jätte fint! Varför har man inte varit där oftare?
Åkte hem vid kanske 10- halv 11 tiden och träffade Anni en liten stund för att citronera. Och nu sitter jag här och sörjer (nej jag gråter inte) för att Michael Jackson har avlidit. FRUKTANSVÄRT!

Imorgon blir det Eriksdalsbadet, ska steka igen och är 100 på att jag kommer bränna mig igen. Sofie och jag har ett solskyddsfaktor som har bara UVskydd 6. Not good!
Jaja nu ska jag sitta vid datan en mini stund till sen ska jag krypa mig till kojjs!
Godnatt sålänge, pussisar!

R.I.P. Michael <3

/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fyfan va tröttis man är

Kom hem för ett litet tag sen! Idag solade jag med Sofie på Eriksdalsbadet igen och jag blev genomstekt, jag har bränt mig så att det gör ont men fy sjutton va brun man blev! :O Solningen tog verkligen energi ifrån både mig och Sofie, vi blev lite slö-sega av det. Men vi åkte hem till mig vid 4-tiden och då slingade jag Sofies hår vilket fick ett beundransvärt resultat :D STOLT!

Därefter drog vi till Sofie och kollade smått på tv:n så att jag fastnade. Men Harald kom senare och vi drog till IP för att spela fotboll men de va jag inte alls taggad på det så jag tog farväl och gick hem.

Nu sitter jag och kollar på tv med moder :)



så här såg Sofies söta mössa ut :D

Puss

/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

grillning

Helluu! Kom nyss hem, vi var i Vitabergsparken och hade en liten "brasa" gjort av en grill. Det var faktiskt mysigare där än vad jag trodde att de skulle bli. Jag och Anni lekte mycket på vägen hem och fnissa. Mina fötter är dock lite utslitna eftersom varje buss vi skulle till va vi tvugna att kubba till. Jag hade typ tofflor på mig så jag fick ta av mig dom varje gång vi skulle springa (gick väldigt mycket fortare att springa utan skor överhuvudtaget :-O ). Men nu är jag iaf hemma och ska strax sova. Ska upp ganska tidigt imorgon för att möta Sofie sen åka och sola igen någonstans. NICE! :) 
vår brasa som värmde våra tassar

Anni och jag tog blite soldat bilder

Så Godnatt Anni som jag vet läser min blogg! ;)

/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

stekt

Kom alldeles nyss hem från Eriksdalsbadet, Sofie mådde lite dåligt och stannade hemma men det stoppade inte Anni och mig att åka dit ändå. Vi träffade också Josse, Issa och Lollo. Vi satt där och stekte så att svettet rann. Men alla blev mycket bruna. Men jag ska bli ÄNNU brunare, det blir solning imorgon också.

Senare idag ska jag följa med tjejerna jag nyss var med och grilla :) vet inte var det skulle vara, kanske vitabergsparken om jag hörde rätt. De kommer bli naz!

Puss
/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sol, svett och vänner

Idag vaknade jag av att Anni ringde mig vid kanske 11 tiden, vi hade ju bestämt att vi skulle sola och det fick bli hemma hos mig eftersom jag tänkte börja använda mina sköna solstolar. Det slutade att Sofie ringde mig och åkte direkt från Mariatorget hem till mig snabbare än vad Anni hann som bor ungefär 5 villor ifrån. Anni är alltid seg ;)
Men vi började steka oss som in i sjutton och svettet bara rann överallt. Sofie och Anni tog många kallduschar. Fan att inte vår pool är fylld än för det var en perfekt dag att bara ta sig ett dopp lite då och då. Sedan besökte mina två underbara vänner Leo och Måns oss! Mycket trevligt!
De slutatde med att vi satt några timmar i solen, lekte några lekar, Harald kom och sen åt mat.

Träffade sedan Maja som följde med mig hem till Pavels nya lägenhet som var väldigt fin, lite grekisk inspererat i grunden. Men han hade knappt några möbler alls, jag fick en hel del idéer hur han kunde inreda sin lägenhet och de var lite frustrerande eftersom jag inte kan göra det doh.

Påväg hem därifrån spelade jag, Maja, Anni, Leo och Måns basket vid Enskedeskolan, vi testade också spela Nigger (eller Nogger som jag minns att det hette ialla fall). Alla vi spelade det som små och alla hade fiskminne ocskå. Ingen mindes reglerna helt. Men vi spelade som vi trodde vilket jag tyckte va helt fel haha.
Klockan hann bli 23.00 och vi drog åt hemmåt förutom Anni och jag som följde med Måns hem för att hämta filmen Yes man! En AS rolig film! :D
Tog ett farväl till Måns eftersom han ska åka till Peace and Love imorgon :( buhuu, han ska vara där i 6 dagar! :/

Imorgon bestämde jag med Sofie och Anni att vi ska sitta och steka i solen igen. Vi vet inte riktigt var vi ska vara med nära vatten ialla fall! Jag vill helst åka till Eriksdalsbadet utomhus för jag tycker inte om att åka långt och bada i sjöar, men ändå så är det alltid smockat med folks dära. Bajs! Jaajaaa får se vad mina soldater kommer fram till imorgon, ska upp klockan 10 imorgon så det är nog dags att jag kryper mig till kojs nu!
Godnatt fuckers <3
dock va denna bild inte från idag :)
dock va denna bild inte från idag :)

/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första och kanske det tråkigaste inlägget

Jag har det så tråkigt just nu att jag började starta en blogg just för att ha något att göra när jag har tråkigt. Klockan är över halv 3 på natten och jag kan inte sova, inte för att jag har försökt utan att jag bara inte kan vid den här tidpunkten. Jag har vänt på dygnet ganska mycket eftersom i morse så vaknade jag halv 2 och andå var det jag som vaknade först av oss ungdomar som jag var med. Jag har varit med mina underbara kusiner och min bror under midsommarhelgen vilket var jätte mysigt och ganska mycket drickande. Har verkligen saknat mina kusiner, det var så länge sen jag träffade dom!

Eftersom det här är mitt första inlägg så kanske jag kan berätta lite vad som hänt tidigare i mitt liv.
När jag var 3 år så mötte jag min bästa kompis Anni på krogen (våra föräldrar festade tillsammans på Enskede Wärdshus och där va vi med dom också, så där träffades vi). Tillsammans gick vi i samma klass upp till 9:an. När både vi började i 7:an då man bytte skola träffade Anni och jag Sofie och Maja som blev sedan våra bästa kamrater. Samtidigt blev alla från klassen väldigt bra vänner med varandra och vi fick en väldigt nice sammanhållning. Som håller ännu idag vilket är super duper!
Just nu går jag i gymnasiet och ska börja 3:an. AS SKÖNT MED ETT ÅR KVAR BARA! Jag går i Klara södra gymnasiumet som ligger i skanstull, strax nedanför Frans Shartaus. Jag går i en liten skola med ungefär 300 invånare. Lite tokig skola tycker jag med den är helt okej :)

Annat om mig är att jag bor i Enskede och ska snart fylla 18 år den 16 juli WIHUUUUU PAAARTYYYY! :D
Har 3 syskon och är moster till ett litet barn, har sammanlagt 19 djur vilket 15 av dom är ormar (jag ogillar ormar väldigt mycket, men det är min bror som har en tendens att vilja samla på jätte maskar! FY BLÄ! För att jag ens ska kunna sova om natten MÅSTE han låsa dörren till sitt rum där ormarna lever). Kan även berätta när vi pratar om reptiler att jag har haft 3 st kajmaner. För er som inte vet vad det är så är det en minivariant av krokodil eller alligator (vet inte skillnaden). Dom blir runt 1,5m långa. Resten av våra husdjur är 2 hundar och 2 katter vilket är dom djuren i huset jag tycker om att gosa mest med!

Så NOG med tråkig information kanske mohaha, nu kanske jag ska krypa ner till mamsen eftersom pappa ska vara borta i 2 veckor så passar jag på! Hatar att sova själv haha :) Pratade med Anni om att om det blir fint väder och om hon inte ska jobba så ska vi ut och sola lite! Får se hur det blir med det imorgon! Godnatt pussar! <3

/Simona

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()